Jäseneksi

Vahdon Metsämiehet ry:n jäseneksi pääsy edellyttää, että hakija asuu vakinaisesti seuran toimita-alueella tai omistaa seuran toiminta-alueella merkittävän määrän (väh.10 hehtaaria) seuran toimintaan soveltuvaa maata, jonka metsästysoikeus on luovutettu seuralle. Maanomistajan perheenjäsen voi myös hakea jäsenyyttä.

Seuran talvikokous voi hyväksyä varsinaiseksi tai koejäseneksi hakevan henkilön, hakemus tulee jättää seuran hallitukselle 31.12. mennessä.

Vieraslupa on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan seuran toimintaan ja tutustua muutenkin metsästysharrastukseen. Vieraslupa edellyttää, seuran varsinaisen jäsenen läsnäolon. Kysy lisää Vahdon Metsämiehet ry:n jäseneltä.

Mikäli haet seuran jäsenyyttä, täytä alla oleva hakemus. Hakemukseen olisi hyvä laittaa omat tiedot ja kertoa omasta metsästyskokemuksesta. Mikäli joku tuttu löytyy seurasta, voi hänet mainita hakemuksessa.

Nimi (pakollinen)

Syntymäaika (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Aihe

Viesti


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/56/vahdonme/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405